Kuhinjski Aparati

BORA

BORA: Luksuz na novo opredeljen

Želite svoji kuhinji dodati pridih luksuza? Bora je pot do tega. Z njihovimi vrhunskimi kuhinjskimi aparati se vaša kulinarična izkušnja še nadgradi. Bora ponuja visokokakovostne aparate, ki ponujajo neprekosljivo kakovost in sodoben dizajn. Vas zanima več? Oddajte povpraševanje ali se naročite na izris kuhinje zdaj.

LIEBHERR

LIEBHERR: Kvaliteta, ki traja

Liebherr je znamka, ki simbolizira kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Njihovi kuhinjski aparati so zasnovani tako, da vam služijo vrsto let, ne da bi pri tem žrtvovali stil ali funkcionalnost. Če iščete aparate, ki premagajo preizkus časa, izberite Liebherr. Vas zanima več? Oddajte povpraševanje ali se naročite na izris kuhinje zdaj.

ASKO

ASKO: Skandinavska kakovost in trajnost

Asko je sinonim za vrhunsko skandinavsko kakovost in trajnost. Izdelki švedskega podjetja so znani po svoji dolgotrajnosti, funkcionalnosti in okolju prijaznih lastnostih. Če iščete kuhinjske aparate, ki združujejo trpežnost in oblikovanje v popolno harmonijo, je Asko prava izbira za vas. Vas zanima več? Oddajte povpraševanje ali se naročite na izris kuhinje zdaj.

FRANKE

FRANKE: Korita in armature

Sinonim za kvaliteto v segmentu korit in armatur. Franke ponuja široko paleto različnih materjalov in oblik korit. Bodisi iz nerjavečega jekla, kremena ali keramike, z nakupom Franke korit boste lahko mirni, saj lahko zaupate dolgoletni tradiciji kakovosti.
Franke korita in armature bodo popolni dodatek vaši novi kuhinji. Prijavite se na izris in izvedite več.

FALMEC

FALMEC: Italijanska privlačnost in unikatni dizajn

Vsi FALMEC produkti so narejeni izključno v Vittorio Veneto, malemu mestu v bližini Benetk, v ikonični "inox dolini".
FALMEC zelo hitro zavzema trg s svojim izjemnim stilom in vrhunsko kvaliteto kuhališč, resnično unikatnimi in estetskimi sistemi za odvajanje zraka ter elegantnimi koriti.
Želite izvedeti več o FALMEC produktih? Prijavite se na izris vaše nove kuhinje in z veseljem vam pomagamo.

FABER

FABER: Titan v segmentu kuhinjskih nap

Ali veste, da je podjetje FABER prvi uradni proizvajalec in prodajalec kuhinjskih nap? Vsa ta leta, v bistvu desetletja, izkušenj so FABER oblikvala v najbolj prepoznavno znamko na področju odvajanja in čiščenja zraka v kuhinji. Dodajte FABER napo vaši novi kuhinji.​

OSTALE ZNAMKE

AEG, ELECTROLUX, GORENJE, ELLECI, SCHOCK, SICCABO, APELL, BLANCO

Vsa najbolj priznana evropska in svetovna imena iz kuhinjske industrije, zbrana na enem mestu. Dodajte vaši novi kuhinji aparate vredne svojega imena. Prijavite se na brezplačno svetovanje in izvedite več.